Skype voor bedrijven start automatisch wanneer Windows start, je kan het automatisch opstarten van Skype voor bedrijven op deze manier uitschakelen.

Stap 1: open Skype voor bedrijven en ga via het menu naar extra en opties. Mocht u de menu balk niet zien klik dan op het tandwieltje en menubalk weergeven.

Stap 2: bij de opties onder persoonlijk selecteer automatisch starten en op de voorgrond start uit en sluit het menu. De eerst volgende keer dat u uw systeem start wordt Skype voor bedrijven niet meer gestart.