Een exchange e-mail account kan je eenvoudig instellen in Microsoft outlook via de volgende stappen

Stappenplan

Stap 1. Start Outlook.

Stap 2. Klik op Bestand.

Stap 3. Klik op Account toevoegen.

Stap 4. selecteer Exchange

Stap 5. Vul je e-mailadres en wachtwoord in, soms wordt er nogmaals gevraagd om je wachtwoord te bevestigingen. Zorg ervoor dat je wachtwoord onthouden aan vinkt.

Stap 6. Als je gebruik maakt van Multi factor authenticatie krijg je ter controle een sms code opgestuurd die je in het volgende venster kan invullen, Als je outlook regelmatig gebruikt zorg er dan voor dat je 14 dagen niet opnieuw vragen aan vinkt.

Stap 7. Outlook zal nu al je e-mail, agenda en contact synchroniseren.