Als je een telefonie pakket hebt via GnTel, dan krijg je via de volgende stappen toegang tot het GnTel beheer portaal.

Stappenplan

Stap 1. Ga naar https://mijn.gntel.nl

Stap 2. Meld je aan met je e-mailadres en bijhorend wachtwoord

Stap 3. Als je gebruik maakt van Multi-factor authenticatie dan krijg je een sms code opgestuurd ter extra controle die je kan invullen.

Wachtwoord vergeten

ben je wachtwoord vergeten klik dan bij het aanmeld scherm op wachtwoord vergeten en je krijgt binnen enkele minuten een nieuw wachtwoord toegestuurd.