2 staps verificatie geeft je een extra beveiliging voor het inloggen in het mijn.gntel.nl portaal, via ons stappenplan kan je deze eenvoudig instellen.

Stappenplan

Stap 1. meld je aan in je https://mijn.gntel.nl portaal

Stap 2. Klik rechtsboven op je profiel foto en daarna op instellingen

Stap 3. Linksonder staat de optie 2 staps verificatie

Stap 4. Volg de stappen om deze te activeren, selecteer sms bericht en vul je 06 nummer in.

Stap 5. Vul daarna de gegevens in van een back-up 06 nummer als je deze hebt, mocht je bestaande toestel verliezen. Als je deze niet hebt of deze optie niet gaat gebruiken dan kan je hier je bestaande 06 nummer nogmaals invullen.

Stap 6. De volgende keer dat je inlogt in het mijn.gntel.nl portaal wordt er automatisch een sms code toegestuurd ter verificatie.