Uw productcode gebruiken om Office 365 te activeren.

1. Ga naar office.com/setup.
  2. Log in met uw huidige Microsoft account. Als u deze nog niet heeft kunt u deze registeren.
  3. pak uw productcode erbij
  4. Voer de productcode in.
  5. Na het invoeren van de productcode klikt u op de knop Volgende.
  6. Belangrijk: Schakel automatisch verlengen uit  Volgend jaar kunt u verlengen via Chi Computers.
  7. Selecteer of u graag enquêtes, promoties, tips en advies wenst te ontvangen van Microsoft door de vink aan of uit te zetten.
  8. Klik op de knop Volgende

Uw pakket is nu geactiveerd