1. Download en installeer de nieuwste versie van G-Data antivirus via gdata.nl/downloads
  2. Start G-Data en klik binnen de software op “licentie activeren” of “toegangsgegevens” (linksonder in beeld).
  3. Kies voor “Nieuwe Licentie activeren
  4. Vul het registratienummer in.
  5. Vul uw voor, achternaam en e-mailadres in.
  6. Klik op activeren
  7. Uw pakket is nu geactiveerd, u ontvangt een e-mail met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als u meerdere computers gaat activeren herhaalt u hetzelfde proces. Tijdens de installatie klikt u op toegang gegevens invullen i.p.v. licentiecode activeren aangezien u deze als hebt geactiveerd.