Op deze manier kan je eenvoudig je doorschakeling instellen. Voor uitgebreide doorschakeling mogelijkheden neem contact met ons op.

1. Ga naar mijn.gntel.nl en meld je aan met je e-mailadres en bijhorend wachtwoord

2. Als je gebruik maakt van SMS authenticatie dan krijg je een sms toegestuurd op je 06 nummer met een code.

3. Ga naar Beheer en klik op inbounds

4. Selecteer het telefoonnummer waarvoor je doorschakeling wilt instellen, klik op de pijltjes iconen rechts in de inbound om het uit te klappen. Bij in gesprek of afwezig staat het bestaande nummer waarnaar wordt doorgeschakeld als je vaste toestel niet wordt opgenomen. klik hierop en er opent zich een nieuw venster.

5. bij externe nummers selecteer je het kruisje naast het bestande nummer, je vult het nieuwe nummer in bij (Voer een nummer in) en klik op de plus rechts in de kolom. Klik daarna op opslaan en je nieuwe doorschakeling is ingesteld.