Met de nieuwste gnTel app kan je onderweg gemakkelijk gebruik maken van je vaste zakelijke nummer.

Je kan de gnTel app eenvoudig downloaden vanuit de app store of google play store.

De gnTel app instellen en gebruiken

1.  Open de gnTel app op je telefoon
  2.  Als je voor de eerste keer de app start wordt er gevraagd om je 06 nummer in te vullen ter verificatie, er wordt een sms code verstuurd naar je toestel voor de verificatie.
  3.  Via instellingen kan je staandaard belwijze selecteren (Direct bellen of terug bellen)
    Direct bellen: Als je de gnTel app aan hebt staan en hebt gekozen voor 'Direct bellen' kan je via je gewone telefoonfunctie uitbellen met je zakelijk nummer. Je begint een gesprek zoals je gewend bent via de gnTel app. Je belt vervolgens automatisch naar ons platform, die zet het telefoontje door naar de persoon die je wilt bellen. Hij/zij ziet jouw zakelijke nummer en niet je privé nummer.
    Terugbellen: De terugbel functie is handig als je op kosten van de zaak wilt bellen of in het buitenland zit. (deze functie is ook handig als je een simpel mobiel abonnement hebt of bijv. een prepaid) Zodra je een gesprek wilt opzetten via de gnTel app belt het gnTel platform je terug op je mobiel. Zodra je het gesprek aanneemt wordt de andere partij gebeld. Op deze manier hoef je niet zelf te bellen en betaal je alleen de standaard gnTel tarieven. (Met onbeperkt bellen van GnTel zijn deze kosten in begrepen in het maand bedrag.)

Extra instellingen gnTel App

Blokkeer beller ID: Wil je even anoniem bellen dan kan je deze functie bij instellingen aanzetten, de andere partij ziet dan onbekend nummer.

Mobiel niet storen: Wil je even niet gestoord worden op je mobiel ? dan kan je deze functie bij instellingen aanzetten.