Met een recente update is de gutenberg editor geïntroduceerd, een drag en drop editor om je website mee te bouwen. Als je liever de klassieke editor of visual composer wilt gebruiken volg dan onderstaande stappen.

1.  Installeer de klassieke editor > ga naar plugins > nieuwe Plugin > zoek naar klassieke editor > installeer en activeer de plugin.
  2.  Ga naar instellingen > schrijven en selecteer klassieke editor
  3.  Open een bericht om te zien of alles weer in de klassieke weergave staat.
  4. Zo niet dan staar er waarschijnlijk in de zijbalk switch to blok editor waarna je terug kan naar de klassieke weergave
  5.  Voorde visual composer verschijnt er bij pagina’s en berichten bovenaan de backed editor knop zodat je weer met de visual composer kan werken.