Ga naar de website van getbutton

Je kan er voor kiezen om meerdere diensten toe te voegen, voor nu richten we ons op Whatsapp voor Bedrijven. Selecteer het whatsapp icon in de lijst en deslecteer overige diensten zodat alleen de whatsapp knop wordt gebruikt.

Vul je telefoonnummer in (je vaste telefoonnummer die je hebt geregistreerd via Whatsapp voor bedrijven)

Geef daarna aan of je de knop links of rechts op je website wilt tonen. (rechts is het meest gebruikelijke)

Vul bij de call to action een korte tekst die moet worden weer gegeven. (bijv. chat met ons)

Klik daarna onderop de pagina get button, er verschijnt een code die je in de body van je website moet plaatsen of op de pagina's waarop je de chat button wilt tonen.

Het plaatsen van de code in de body vereist enige technische kennis. Als je wordpress gebruikt heeft je thema meestal een optie om het eenvoudig toe te voegen. Mocht je hulp nodig hebben hierbij kan je met ons een afspraak maken dan stellen wij het voor je in.